Bizzlight.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Advanced Elements

Advanced Elements uppblåsbara luftkajaker

Vill du alltid ha med dig en kajak så är det Advanced Elements uppblåsbara luftkajaker som gäller

Med Advanced Elements luftkajaker/uppblåsbara kajaker har du alltid med dig din kajak i bilen, båten husvagnen, den tar ingen plats och är mycket lätt att bära. På 5 minuter är den klar att använda och kan packas ihop lika snabbt.


Kajakerna är byggda efter kalifornisk standard med fokus på säkerhet och extrem styrktålighet. Huvudkamrarna är tillverkade av ett tjockt och starkt PVC material som tål mycket hård belastning. Kamrarna skyddas av det yttersta däcket som är gjort av två olika material: överst ett finmaskat polyester laminerat med PVC och nederst PVC Tarpaulin som är ett hårt material uppbyggt av två lager vinyl med ett armeringsnät emellan. Alla sömmar är svetsade och vattentäta.

 

Kajakerna finns i ett flertal olika utföranden för olika syften. Ovan ser du en bild av all modeller och kajakernas storlek i förhållande till varandra. Mer info om de specifika modellerna hittar du under Kajaker i menyn till vänster.

Kajakpaket eller bara Kajak?

Vi säljer de uppblåsbara Luftkajakerna både i paket och endast kajaken. Det gör att du som inte har erfarenhet eller redan har utrustning hemma enkelt kan komma igång snabbt. Du köper ett Kajakpaket hos oss och en flytväst i närmsta butik och sedan är du igång. Det tar bara några minuter att få den uppblåsbara kajaken klar för färd.

 

Har du redan en Luftkajak och bara vill ha en modell till så är endast kajaken det självklara valet. 

 

Vi önskar dig många härliga turer med din uppblåsbara kajak från luftkajak.

Så enkelt är det att göra i ordning Advanced Elements uppblåsbara luftkajaker

Att den uppblåsbara luftKajaken tar liten plats när den inte är uppblåst är ju självklart. Såhär enkelt blåser du upp och monterar du din uppblåsbara Luftkajak. Klicka på denna länk så öppnas en pdf.