Bizzlight.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Hela sortimentet | Arbetsljus | LED CANNON 50W | VISION X CANNON LED 50W BLACK 10°
VISION X CANNON LED 50W BLACK 10°
  • VISION X CANNON LED 50W BLACK 10°

VISION X CANNON LED 50W BLACK 10°

Art. nr: CTL-CPZ610
Extraljuset VISION X CANNON LED 50W BLACK med 10° ljusspridning. 50 Watts LED ger över 1000 m ljus
4 595 :-
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Vision X Light Cannon 6.7" Extraljus


Det första LED extraljuset på marknaden som använder en enda 50W diod!
Light Cannon LED ger en oöverträffad ljuslängd i förhållande till sin storlek. Cannon lampan är endast 6.7" stor (170mm diam.), och använder sig av den mest effektiva optiken, IRIS.

Cannon lampan levereras i spot utförande för lång ljuslängd men med olika linser som enkelt knäpps fast på lampan kan man i efterhand välja olika ljusbilder beroende på användningsområde. Med hjälp av fyra olika polykarbonat filter kan du snabbt ändra ljusbilden från Spot till Euro eller Flood medan de gul färgade filtren förbättrar sikten i dåliga förhållanden.
Det universala monteringsfästet samt en medföljande plug-n-play sladd (Deutsch kontakt) ger en snabb och enkel installation för en mängd olika applikationer.

 

Lång räckvidd med kompakt design, över 1000 meter av användbart ljus
Vision X Cannon LED Light offrar inte ljusflöde för att uppnå ett ultra-kompakt lamphus. Egentligen tvärtom. Cannon överträffar nästan alla lösningar i både distans och effektivitet samtidigt som den passar in i ett lamphus som är kompakt och som inte är i vägen. Nu slipper man stora och klumpiga lamphus för att få mycket ljusflöde. Dem lilla och kompakta Cannon lampan ser till att du får det ljus du önskar.

Denna nya 170 millimeter Light Cannon från Vision X markerar ytterligare ett banbrytande nyhet av världsledande Vision X. Vision X har bildat en exklusiv allians med Luminus LED - världens ledande tillverkare av stora LED-chips.
Light Cannon använder en 50 watts lysdiod kombinerat med Vison X´s Prime Drive-teknik, integrerade termiska styrsystem med Iris Reflektor teknologin producerar Light Cannon en fantastiskt jämn, lång och fin ljusbild trots sina minimalistiska mått och förbrukning.

Denna ledande teknik sitter i ett lätt, höghållfast hybrid aluminium/polykarbonathölje på endast 2500g (har mindre tendens att vibrera även om den inte sitter på en fronbåge). Detta ger den optimal kombination för att uthärda de hetaste, kallaste, blötaste (IP-68K vattentät rating) och de mest tuffa och krävande miljöer.

Fyra olika Cannon Cover linser finns tillgängliga. Varje polykarbonat lins skyddar också Light Cannon samt förbättrar ljuset i t.ex. damm, dimma eller snö.

 

Data:Räckvidd: Cirka 1 000m
Råa lumen: 3 200
Effektiva lumen: 2 240
Watt: 50W
Strömförbrukning: 4,17A @ 12V, 2.08A @ 24V
Lysdiod: 50w Luminous
Vikt: 2.5 kg
Reflektor: Patenterad IRIS Reflektor-teknologi
Drivteknik: Prime Drive för ökad tillförlitlighet och livslängd
Integrerat elektroniskt överhettningsskydd
Lins: Näst intill okrossbar polykarbonatlins
Kapslingsklass: IP-68K
Kontakt: Vattentät plug-n-play (Deutsch DT kontakt)
Diameter: 170mm
Djup: 91.4mm
Total höjd med fot: 224mm
Ljusbild: 10° Spot (köp till lins för ändrad ljusbild)

Detta artikelnummer är för 1 st. Light Cannon lampa.
Light Cannon säljs även parvis med installations kablage inkluderat. 
Art nr: CTL-CPZ610KIT

 

Dokumentation