Bizzlight.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Hela sortimentet | Extraljus | LED Transporter | TRANSPORTER PRIME 12 LED 10°
TRANSPORTER PRIME 12 LED 10°
  • TRANSPORTER PRIME 12 LED 10°

TRANSPORTER PRIME 12 LED 10°

Art. nr: CTL-TPX1210

Extraljuset TRANSPORTER med 12 LED och 10° ljusspridning

 

Ljusstyrka: 5.916 Lumen

5 295 :-
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Vision X Transporter med 12 st. dioder är ett extraljus som ersätter förra generationens belysning som halogen och xenon på fordon.

Nu är det slut på att byta trasiga glödlampor och urladdningsrör. Enkel montering, mycket ljus, liten strömförbrukning och en enorm tålighet mot väder, vind och yttre åverkan talar för LED lamporna.

Det kraftiga pressgjutna aluminiumhuset har integrerade justeringsmöjligheter för att enkelt kunna ställa in rätt ljusbild utan verktyg efter montering. Huset tål stora påfrestningar och är IP-68 klassat samt testat upp till 15.6G

Transporter Prime med 12 st. LED ger 5.916 Lumen med sina helt nya super effektiva 5W dioder och som endast drar totalt 5 Amp vid 12v.

Med 90% optisk renhet och dioder som drivs till 90% av full effekt ger Transporter ett intensivt ljusflöde som ligger nära dagsljus i sin färgtemperatur.

Då det är en så kallad Prime lampa har den även "ETM" och PWM" inbyggt.


Prime Drive tekniken är en så kallad (PWM) Pulse Width Modulation som "pulsar" lampan snabbare än ögat kan uppfatta och som därmed sänker arbetstemperaturen på dioden. Då arbetstemperaturen sänks kan dioden drivas hårdare med bibehållen total livslängd och utan att ljusflödet försvagas efter en tids användning.
Prime Drive belysningen möjliggör att dioden drivs till 90% av full effekt och ger ändå dioden en livslängd på 50.000 timmar.

(ETM) Electronic Thermal Management sitter integrerat i lampan och övervakar värmeutvecklingen på dioderna för att bibehålla intensiteten i dioden och för att undvika missfärgningar m.m. som uppstår om värmen blir för hög.

Alla Prime lampor kan man enkelt koppla på en dimmer som justerar lampans ljusflöde. Dimmer finns i Vision X sortimentet.

Data Transporter Prime 12 LED:
Lamphus: 6061 aluminium.
Fäste: "Trunnion" fäste 105 graders justeringsmöjlighet.
Enkel installation med endast + & - kabel.
Kablage: Plug & play kablage (Deutsch kontakter)
Spänning: 9-32 volt.
Tål hårda påfrestningar från väder och vind.
Strömförbrukning: 5 Amp vid 12 v.
IP klass: IP68
Vibrations klass: 15.6G
Diameter: 163 mm. (exkl. monteringsfäste)
Djup: 141 mm.
Antal LED: 12 stycken 5 watt LED
Ljusstyrka: 5.916 Lumen
Livslängd dioder: 50.000 timmar
Drivning dioder: 90% av full effekt
Lins: Polycarbonat, näst intill okrossbart
Optisk renhet: 90%
Ljusbild: 10° graders spridning

 

Dokumentation