Start | Köpvillkor

Köpvillkor

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive 25% moms och gäller vid beställningstillfället. Priserna uppdateras i realtid utan föregående avisering.

Produktinformation
Vi reserverar oss för eventuella ”tryckfel” i produktinformationen och för att produktbilder inte alltid exakt återger produkternas verkliga utseende. Produktinformationen uppdateras i realtid utan föregående avisering.

Sortiment
Sortimentet uppdateras eller kompletteras regelbundet. Nyheter och erbjudanden uppmärksammas i vårt informationsmail som går ut till dig som anmält dig till detta.

Betalning
Bankkort: Betala säkert online i vår webshop via DIBS med VISA eller MasterCard. Ingen extra kostnad tillkommer.
Postförskott: Om du väljer Postförskott kan du betala när du hämtar ut ditt paket hos postombudet. Postförskott kostar 45:- inkl moms.
Faktura i Webshop via KLARNA: till privatpersoner, företag och organisationer. Faktura med 14 dagars betalningsvillkor. Faktura i webshop kostar 19:- inkl moms. Personnummer eller Organisationsnummer måste anges.
Faktura övrigt: till privatpersoner, företag och organisationer. Faktura med 10 resp. 20 dagars betalningsvillkor. Personnummer eller Organisationsnummer måste anges.
Konto i Webshop via Klarna: Med konto kan du dela upp betalningen. Läs mer om Klara Konto på kassasidan.
Vi förbehåller oss rätten att göra så kallad kreditupplysning/UC. Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta enligt räntelagen samt en förseningsavgift om 75:-.

Frakt/Leverans
Kan varan skickas som brev så gör vi det för att hålla nere fraktkostnaden. I övriga fall nyttjar vi postpaket MyPack Collect eller företagspaket/Parcel 16:00. För att vi skall skicka Företagspaket/Parcel krävs att mottagaren är ett företag som är bemannat under kontorstid.
Inom Sverige:
Kostnad Skrymmande brev: 49:- inkl moms
Kostnad Postpaket, MyPack Collect: 130:- inkl moms
Kostnad Företagspaket/Parcel: 160:- inkl moms
Till Norge, Danmark och Finland:
Kostnad Paket: 300:- inkl moms
Om du vill ha leverans till ett annat land än Sverige eller EU land kan extra fraktkostnad tillkomma, kontakta oss för mer information.

Garanti
Bizzlight lämnar ett års funktionsgaranti på alla produkter mot uppvisande av kvitto eller faktura. Garantin gäller för normalt bruk av produkten, normalt slitage omfattas inte av garantin. Garantin gäller inte för skada som uppkommit genom ovarsamhet, felmontering, misskötsel, olyckshändelse eller tävlingsbruk.

Leveranstid
Leveranstiden är normalt inom 5 arbetsdagar. Om leveranstiden beräknas vara längre kontaktar vi dig.

Ångerrätt
Produkter som ingår i Bizzlights lagerhållna sortiment får returneras inom 14 dagar från leveransdagen förutsatt att produkten inte används. Produktens pris återbetalas men inte fraktkostnader och eventuella postförskottsavgifter. Kontakta oss för mer information. Produkter som ej lagerhålls utan beställts för kunds räkning kan återlämnas mot en avgift på 30% av produktens pris.

Outlösta paket
För paket som inte blir utlösta debiteras en avgift på 250:- för de kostnader det orsakar oss.

Transportskada
Transportskada skall anmälas direkt till paketutlämnaren. Kontakta oss för mer information.

Telefonsupport
Vid frågor eller oklarheter är du alltid välkommen att kontakta oss. Du hittar telefonnummer och mailadresser under kontakter på hemisdan.

Personuppgifter
Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn, adress och personnummer alternativt organisationsnummer registreras i våra kundregister. Bizzlight ansvarar för dessa uppgifter och kommer inte lämna ut eller sälja dessa uppgifter.

Mailadresser
Din e-postadress kommer endast att användas till att skicka ut meddelanden, information och nyhetsbrevet till dig. Den kommer inte att säljas, bytas eller överlåtas till någon annan. Du har alltid möjligheten att tacka nej till utskick som tex nyhetsbrev.