Start | Mr LED

Mr LED, LED lampor med olika socklar samt LED list

Med LED ersättningslampor och LED lister från Mr LED får du ett energisnålt och bra ljus

LED-ljus har många fördelar för både dig och miljön som tex låg energiförbrukning, lång livslängd och är helt fri från kvicksilver. Mr LED har flera olika LED-ljus lampor och LED lister för olika situationer och funktioner.

Letar du efter bra LED ersättningslampor med den senaste tekniken? Mr LED ersättningslampa med SMD (ytmonterade lysdioder) ger en mycket bra spridningsvinkel på ljuset c:a 120 grader.

Färgtemperaturen är samma som för det gamla glödtrådsljuset, varm vit 2700 Kelvin.De flesta av våra LED Ersättningslampor är även dimbara samt klarar både 12 V och 24 V DC.

Med Varmvit LED list kan du göra om ditt hem, båt, husbil, mm, på ett mycket enkelt sätt. Mr LED lister för inomhusbruk är självhäftande och kan kapas efter önskad längd. Mr LED listerna för utomhusbruk kan och kapas i önskad längd och limmas med transparent silikon eller sikaflex.

Med Mr LED RGB LED list kan du få den färg du vill. R står för rött, G står för grönt och B står för blått. Med dessa tre färger i samma diod får du defärg på ljuset som du vill ha, alla rengbågens färger och vitt ljus. Det är den typ av kontrollenhet du väljer som styr antalet olika färger eller färdiga ljusprogram. Alla kontrollenheterna har dimmer inbyggt.