Start | Om oss

Om oss

Bizzlight AB, ett företag med många grenar

Bizzlight Belysning säljer ljus för alla typer av mörker, situationer och användningsområden.

Alla lampor vi säljer är inom det energieffektiva segmentet, dvs ljuskällor som ger mer ljus i förhållande till energiåtgång än vanligt glödtrådsljus. Tex: Halogen ljus ersätts med Xenonljus, Glödlampor ersätts med Lysdioder (LED ljus). Du får mer ljus och det går åt mindre energi.

Bizzlight Bygg är byggverksamhet inom framförallt ROT (Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad) mot privatpersoner. Vi utför små jobb och hela entrepenader i Stockholms norrort. Vi har självklart F-skattsedel och erforderliga försäkringar för verksamheten.

Bizzlight Häst är stallverksamhet för Islandshästar. I de lokaler vi hyr för övrig verksamhet ingår även ett stall med plats för 6 hästar. Så varför inte utnyttja det i verksamheten och hyra ut stallplatser samt övriga tjänster som är knutna till hästarna.

Bolagsverket
Hos bolagsverket har vi följande verksamhetsbeskrivning registerad som ger oss möjlighet att utvecka verksamheten inom tex Webb-shoppen och Hästområdet:
"Bolagets verksamhet ska vara att sälja belysnings-artiklar, häst- & hund-artiklar, fritidskläder, uthyrning av stallplatser och byggnation inom ROT begreppet samt därmed förenlig verksamhet."

Var finns vi?

Vårt huvudkontor finns i Brottby utanför Stockholm. Du handlar enkelt av oss i vår Web-shop eller genom att ringa eller maila till oss.

Bizzlight AB

Storsättra Gård
Stora Benhamra 36

186 97 Brottby

Sweden

 

Telefon : 08-515 176 00

Mail:  info@bizzlight.se

Organisationsnummer:  556431-3103

Momsregisteringsnummer:  SE556431310301

Säte:  Brottby

Bankgiro:  5578-8988

Logotyper Bizzlight AB

Bizzlight 72 dpi
Klicka för fil
Bizzlight 300 dpi
Klicka för fil
Bizzlight 72 dpi med tagline
klicka för fil
Bizzlight 300 dpi med tagline
Klicka för fil