Start | VISION X

VISION X  Arbetsljus och Extraljus med den senaste LED tekniken

Med VISION X arbetsljus och Extraljus kan du få exakt det ljus du vill ha, brett, långt eller både och.

VISION X LED sortimentet innehåller Arbetsljus och Extraljus med LED (lysdioder) som ljuskälla. Arbetsljusen och Extraljusen finns med olika ljusspridning för att passa just dina behov av ljus. Tex som ett Bredstrålande arbetsljus eller som ett långstrålande Extraljus med den senaste designen och tekniken, LED Lysdioder.

Både Arbetsljus och Extraljus finns som Runda lampor eller som de populära LED ramperna. Vad passar bäst för dig och ditt fordon?

VISION X Arbetsljusen och Extraljusen är IP-klassade för att klara nordiska förhållanden både på vägen, i skogen och på sjön. Lysdioderna har otroligt lång livslängd, över 50 000 timmar, med unik polycarbonat lins och reflektor. Huset/Chassiet är robust i värmeavledande gjuten aluminium. VISION X Reflektor och lins är tillverkad i okrossbar Polykarbonat vilket gör lamporna extremt tåliga i olika miljöer.

VISION X LED lampor kan användas i alla miljörer. På bilar, båtar, traktorer, ATV, Lastbilar, Motorcyklar och tom. som fast belysning i skogen vid Jakt.